2012. július 6., péntek

A Hungarikum pályázat nyertesei

A Vásárhelyi Bréda Kastély kihirdette pályázatának nyerteseit! Ide kattintva tekinthetitek meg:

Szívből gratulálok a nyerteseknek!

Aki most nem került be a szerencsés nyertesek közé, az se keseredjen el. Annyira egyedi és megismételhetetlen pályaművek érkeztek, hogy a kastély tulajdonosi köre úgy döntött, minden versenyzőt megajándékoz 1 db. 1 alkalomra szóló, 2 személyes vagy családi (max. 5 főig) belépővel a kastély területére, mely magába foglalja az esti fényfestészeti produkció megtekintését is. Ez a lehetőség nem csak egy alkalommal vehető igénybe, hanem 5 éven keresztül, évente 1 alkalommal várja Önöket a kastély.


Az ünnepélyes átadó kora ősszel kerül megrendezésre a kastély területén – melynek pontos dátumáról mindenkit írásban, meghívó megküldésével értesítünk -, ahova a nyerteseken kívül minden pályázót szeretettel várunk, hiszen az 5 évre szóló látogatási lehetőséget biztosító „belépőt” mindenkinek ott nyújtja át a kastély csapata, valamint minden résztvevő oklevélben részesül.

Kérünk mindenkit, aki pályaművet küldött be a Bréda Kastély két kiírt pályázatára, küldje el postacímét a kastély valamelyik központi elérhetőségére: info@bredakastely.hu, vagy bredakastely@gmail.com.


6 megjegyzés:

  1. Gratulálok a nyerteseknek!!!!:)

    VálaszTörlés
  2. Én is gratulálok, jó játék volt! Igaz kicsit hosszú volt, de érdemes volt rá várni... :o)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Szia Petra!Én szavaznék, de nem találom hol kell.:-)

    VálaszTörlés
  5. http://www.kifoztuk.hu/index.php/home/jatekok

    A tokaji borhabos cseresznyetortámra itt tudtok szavazni regisztráció után.

    VálaszTörlés