2012. június 13., szerda

Nyereményjáték a facebookon

A segítségeteket kérem. A Parktiker Magyarország pályázatot hirdetett, melyben egy iskola vagy óvoda 500.000.- Ft értékű felújítást nyerhet. A játék június 18-ig tart, illetve addig amíg valamely pályázó összegyűjt 1000 szavazatot. Egy nap alatt is nagyon sokan segítettek, azonban szükségünk van minden szavazatra.

Ha van rá lehetőségetek,  kérlek szavazzatok a Praktiker Magyarország Facebook oldalán a Kecskeméti Módszertani Központ Autizmus Centrumára. (4.oldalon)


Személyesen érintett vagyok, mert ebben az iskolában tanul a kislányom is. Az épületre pedig nagyon ráfér a felújítás.

A szavazatokkal segítő ismerőseim között, - hogy megköszönjem a segítséget-  a fagyiszezon jegyében ezt a kis ajándékot sorsolom ki. (Jégkrémdesszertek c. könyv és egy szilikon jégkrémforma)


A facebookon itt (https://www.facebook.com/reformkori.konyha?ref=tn_tnmn) elérhető a személyes profilom, ne feledjetek ismerősnek jelölni, mert csak azt tudom megnézni, hogy mely ismerősöm like-olta a Praktiker oldalát.

Köszönöm!

12 megjegyzés:

 1. Szia! Nem tudom mennyire legális nekem szavazni,ennek utána kérdezek,ugyanis alkalmozott vagyok az áruházláncnál. Ha nem gond,akkor megy a szavazat pár napon belül.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, remélem, hogy sikerül! Nagyon köszönöm a segítséged! :))))

   Törlés
 2. Tegnap szavaztam, de megpróbálom nem elfelejteni és amig lehet megyek és szavazok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Éva, láttam és nagyon szépen köszönöm! :))))

   Törlés
 3. Szavaztam, legalábbis remélem sikerült. Úgy meg van most bonyolítva ez a fb, hogy alig tudok rajta elmenni. Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön az 1000!!

  VálaszTörlés
 4. Szavaztam, bár ezt szerintem mindenki megtenné nyereményjáték nélkül is:)

  VálaszTörlés
 5. Tőlem is ment a szavazat, remélem sikerül megnyerni a pályázatot! Sok sikert!!!

  VálaszTörlés
 6. Most olvastam a FB-on, hogy vége a szavazásnak. Sajnálom, hogy nem sikerült megnyerni a pályázatot. :(

  VálaszTörlés
 7. Sajnos vége a szavazásnak. Egy nagyobb iskola megelőzte a mi kis közösségünket. 24 óra alatt 478 szavazatot sikerült gyűjtenünk, ami nagyon szép eredmény. Köszönöm szépen mindenkinek aki szavazatával, megosztással segített. Nagyon jól esik, hogy számíthattam rátok. :)))))
  A nyári ajándékcsomaggal mindenképpen szerettelek volna meglepni benneteket, ma este kisorolom. :))))

  VálaszTörlés
 8. Először csak a felhívásodat olvastam és rögtön mentem szavazni, és csak most olvasom, hogy vége a szavazásnak... Akkor lehet, hogy én már lemaradtam, vagy még belekerültem fél órával ezelőtt?? Nem tudom. Lényeg, hogy szerettem volna segíteni, hiszen ez csak egy szavazás lett volna. Sajnálom, hogy megelőzték a Ti iskolátokat...

  VálaszTörlés
 9. Sajnos már nem szavazhattam... későn értem ide.

  VálaszTörlés
 10. Akkor ezért nem sikerült szavaznom, én meg azt hittem, hogy valamit rosszul csinálok. Sajnálom, hogy nem sikerült.

  VálaszTörlés