Egy vallomással tartozom nektek. Titkolóztam, bizony titkolóztam, két hónapon keresztül... Én aki nagyon rosszul tudok titkot tartani...De végre itt van!!!
Csilla a Kifőztük főszerkesztője karácsony előtt keresett meg, és vendégségbe hívott a februári számba. Örömmel vállalkoztam a megtisztelő feladatra.
Az újságban tőlem ezúttal nem reformkori ihletésű ételek szerepelnek, hanem a saját kreálmányaim és családi receptek. Az eredményt fogadjátok szeretettel. A kiadvány most is ingyenesen tölthető le a Kifőztük oldaláról.
Hűhű, gratulálok:)))
VálaszTörlésMegyek, meg is nézem!
Gratulálok kedves Petra, az ilyen pillanatokért (is) ír az ember leánya Blogot, nem igaz?! ;-)
VálaszTörlésA hétvégén én is mindenképp belekukkantok!
Üdv:Krisz!
Gratulálok Petra, nagyon népszerű lettél, meg is érdemled. Meg fogom nézni!
VálaszTörlésGratulálok! Már vártam, mikor kerülsz sorra... :-)
VálaszTörlésGratulálok Petra! :)
VálaszTörlésGratulálok!! Már nézem is! :)))
VálaszTörlésGratulálok, gyorsan át is nézem mennyi finomság van benne!
VálaszTörlésGratulálok!!!!!!!!!!!
VálaszTörlésGratulálok:)!!
VálaszTörlésPetra, gratulálok!:)
VálaszTörlésMegyek és letöltöm!:)
Gratulálok a megjelenéshez, már át is néztem és a juhtúrós, szalonnás kiflidet rögtön mentettem is, de a többi is jó, nagyon szeretem a kifőztük-et, jó kis receptek , praktikák vannak mindig benne, a kezdetektől meg van minden szám, érdemes forgatni, ill. virtuálisan lapozni:-))))
VálaszTörlésGratulálok hogy ilyen szépen kivitelezett újságban megjelentél!
VálaszTörlésGratulálok!
VálaszTörlésGratulálok!! Én is letöltöm, pedig rentgeteg recept újságom van, de letöltésből ez lesz a második. Köszönöm!! Kifogok próbálni egy-két receptedet, mert mindig olyan finomakat készítesz.:))
VálaszTörlésPetra, akkor ezek szerint, a finom marha tekercsedt tették fel az ujságban?...én nem jól értem hogy müködnek ezek a dolgok ott nálatok, de gratulálok, ezerszer!
VálaszTörlésKöszönöm szépen mindenkinek!
VálaszTörlésElisabeth, összesen 6 receptem jelent meg az újságban. Különféle kategóriákban kértek tőlem recepteket: leves, főétel, hideg előétel, desszert, kelt, saláta. Nagy örömömre mindet beválogatták. :)
Igényes, "finom" újság, minden értelemben! :) Elismerésem és szívből gratulálok- neked és a többi résztvevőnek is!
VálaszTörlés