2011. július 16., szombat

Díjat kaptam!


Flóra lepett meg ezzel a díjjal, ezúton is köszönöm!

10 olyan bloggernek kell továbbadnom, akinek a blogját csak  nemrégiben kezdtem olvasni. Én most rájuk gondoltam, mert ezeket a blogokat és szerzőiket rövid idő alatt nagyon megkedveltem:Nekik további kellemes sütés-főzést és erről minél több beszámolót kívánok!

11 megjegyzés:

 1. Petra nagyon köszönöm, megtisztelő hogy gondoltál rám és örömmel veszem a díjat:-))))

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szépen köszönöm! Igazán kedves Tőled! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon kedves Tőled, hogy rám is gondoltál! Köszönöm!! :)

  VálaszTörlés
 4. Petra, nagyon kedves vagy, hogy rám is gondoltál, nagyon szépen köszönöm a díjat.

  VálaszTörlés
 5. Petra-nagyon szépen köszönöm hogy gondoltál rám ezzel a kedves dijjal...igyekszem tovább adni, én is. Külömben még nekem hátra maradt kettő dij amit nem adtam tovább. Te leszel az első akinek a következő dijat fogom tovább adni.
  Köszi-puszi!

  VálaszTörlés
 6. Kedves Petra ! Köszönöm szépen hogy gondoltám rám ezzel a kedves kis dijjal. Elisabeth-hez csatlakoznék, nekem is vannak jó pár lemaradásaim dijak továbbadása tekintetében. Az igazság az, hogy nem minden nap vagyok a blogon, sőt van, hogy hét is elmulik mire idejutok, s addigra már mindenki körbe megkapja a dijakat. (levagyok maradva, mint a borravaló:))) --)
  A másik pedig, hogy nem is nagyon vannak ujonnan olvasott blogjaim, aminek oka mindig és örökké az időhiány, no meg az elmult hónapokban a blogspot komolytalan hozzáállása a müködéshez.

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szívesen adtam nektek! További sikeres sütés, főzést, blogolást kívánok!

  VálaszTörlés
 8. Nagyon köszönöm! Örülök, hogy Rád találtam, alig várom már, hogy kipróbáljam a receptjeid, csak a nyáron nagyon "elfoglalt" vagyok, mindig strandra "kell" mennem :D De még a hosszú nyaralás elött, remélem lesz idöm, hogy megfözzek valamit a blogodról!

  VálaszTörlés
 9. Kölcsönös az öröm! Nekem a te portugál receptjeid tetszenek, őket fogom majd szépen sorban kipróbálni. :D

  VálaszTörlés